home

Käyttö- ja toimitusehdot.


Vastuuvapauslauseke: Tuotteet toimiteteen joko postin kautta myyjälle annettuun osoitteeseen tai noutopisteeseen. Alin tilausmäärä on 15 € alveineen.

Palautus oikein 14 vrk, mutta se koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita ja avaamattomia pakkauksia.

Maksutavat: verkkopankkin kautta, tai luottokortilla.

Toimitusaika 2 - 4 arkipäivää.

Yleistä

[Maisanpuoti on TMI Marja-Liisa Vainion ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy [TMI Marja - Liisa Vainion (1550184-4, Sivakkakatu 2 as 4, 24280 salo. marjaliisa99@hotmail.fi. 0451667378 )]. TMI Marja - Liisa Vainio pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarnan  maksutavoilla Voit maksaa ostokset pankin painikkeilla, luottokortilla, pivolla ja laskulla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on  postin toimitukset automaattiin, tai postin noutopisteeseen


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on [2 - 4 arkipäivää] vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja palautuskunnossa. Asiakas ei maksa postikuluja palautuksesta

Osoite sama kuin asiakaspalvelun.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

[TMI Marja - Liisa Vainio

Sivakkakatu 2 as 4

24280 Salo

marjaliisa99@hotmail.fi

0451667378].

home